Apartamente si garsoniere
Anunturi online!
13 februarie 2017

Stiri noi: Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) confisca bunuri in valoare de 34 de milioane de euro, Social

Image Credits - Sursa imagine: pixabay.com
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) confisca bunuri in valoare de 34 de milioane de euro apartinand televiziunii publice, pentru a recupera datoriile catre bugetul de stat, se arata intr-un raport Profit.ro.

Inspectorii au confiscat diverse active, de la echipamente de telecomunicatii in valoare de zeci de milioane de lei, la celebrele gateway-uri de pe strada Ermil Pangratti si Calea Dorobanti.

Conform ultimelor informatii disponibile, postul public a avut datorii totale de peste 500 milioane lei (110 milioane euro) la bugetul de stat.

Decizia ANAF de a sechestra o parte din activele TVR nu afecteaza activitatea institutiei, potrivit unui raspuns oficial al televiziunii romane.

Intre 2009 si 2016, TVR a adunat pierderi nete totale de peste 620 milioane de lei (circa 138 milioane de euro). Cele mai mari pierderi au fost inregistrate in 2010, 2011 si 2012. Singurul an in care televiziunea a iesit pe profit a fost 2013.

Incepand cu 1 februarie, taxa radio si ... continuare stire
Comenteaza stirea pe Facebook
Stiri noi
Social
© 2009 - 2019 Rimo.RO
Toate drepturile rezervate!
Imobiliare, Apartamente de vanzare, Garsoniere de inchiriat, Case si Terenuri din Romania